Fortrolighedspolitik

PERSONDATAPOLITIK: 
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mail-adresse 
Personoplysningerne registreres hos Herbii.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret, men alt er beskyttet af Firewall m.m. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand og der registreres ingen personfølsomme oplysninger samtidig er Herbii.dk dataansvarlig.

Herbii.dk anvender ikke logstatistik.

Som registreret hos Herbii.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Herbii.dk via E-mail: kundeservice@herbii.dk


SÅDAN HANDLER DU HOS OS: 
For at foretage et køb på www.Herbii.dk skal du igennem følgende trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker, foretag evt. tilpasning og læg dem i indkøbskurven. Du kan se indholdet af din indkøbskurv i øverste højre hjørne.
  2. Gå herefter til ”Indkøbskurv”.
  3. Opret ny kunde eller log ind på en eksisterende konto.
  4. Vælg forsendelse.
  5. Vælg betalingsmåde.

Tjek at alle oplysninger er korrekte, godkend vores handelsbetingelser og afslut købet.

Vær opmærksom på, at når du accepterer vores salgs- og leveringsbetingelser, accepterer du samtidig at der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer, afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder